Bodzás uborkás fröccs

bodza_uborka_froccs1

Szuper meleg nyári hétvége elé nézünk, ráadásul megérett a bodza és sokan készítettek már szörpöt is belőle. Ma vettem idén először a piacon a legzsengébb mini kígyóuborkából, így minden egyben van egy igazi hűsítő rendhagyó italhoz.
Így készül a bodzás  uborkás fröccs:

Hozzávalók:

  • 1/2 kígyóuborka
  • lime
  • bodzaszörp
  • 2 l szóda
  • 1 lime
  • friss menta
  • jégkocka

Vékonyan karikázd fel az uborkát és a lime-ot.

Tegyél a poharak aljába jégkockát, mentalevelet, uborka és lime szeleteket. Önts rá bodzaszörpöt, higítsd fel szódával és máris fogyasztható.

Eva_konyha_bodza_uborka_froccs

A recept az Éva Magazin 2013-as Konyha különszámában jelent meg korábban.

Légy Te az első, aki hozzászól