Jogi nyilatkozat - MissGreen

Az oldalon található információk, beleértve a megvásárolható étrendprogramokban foglaltakat is, tájékoztató jellegű anyagok, melyek nem helyettesítenek semmilyen orvosi vagy gyógyszeres kezelést. Az oldalon keresztül nem diagnosztizálunk vagy kezelünk/gyógyítunk fennálló betegségeket.

Javaslom, hogy mindig konzultálj orvosoddal, mielőtt jelentős étrendbeli változtatást tervezel véghezvinni.

Bármilyen fennálló egészségügyi probléma, várandósság vagy szoptatás esetén feltétlenül kérd ki orvosod véleményét!

——————————————————————————————————————————————————-

A www.missgreen.hu honlap használatával Ön kijelenti, hogy minden tekintetben elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvasta-e vagy sem.

A missgreen.hu weboldalon található tartalom, a hírlevél sorozatok, s a letölthető anyagok a szerző, Vigh Alexandra szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és az ő előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használhatóak fel. A missgreen.hu weboldal egyes részei kizárólag saját felhasználás céljából a számítógép merevlemezére menthetőek, vagy kinyomtathatóak, ám ebben az esetben sem válik az ezt tevő jogosulttá a missgreen.hu weboldal így többszörözött részének a tovább-használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.
A missgreen.hu weboldalról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a missgreen.hu-ra és a szerzőre, Vigh Alexandrára való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a http://www.missgreen.hu-ra, ezt minden közlésnél feltüntetve, s csak a szerző írásbeli hozzájárulásban meghatározott feltételekkel, az így meghatározott módon, formában és terjedelemben.

KÖTBÉR A JOGELLENES FELHASZNÁLÁSÉRT: A forrás és a szerző megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, használat, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 150.000 Ft + ÁFA másolt, felhasznált oldalanként. Már másolt oldalnak minősül, ha az átvétel a teljes oldaltartalom 25%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szöveget. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást!

A missgreen.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalakon közzétett információk (ideértve a hozzászólásokra, kérdésekre érkezett válaszokat is) tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerkesztőjét illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

A személyre szabott életmód és étrendtanácsadást és az elektronikus könyvek értékesítését végzi:

Photosight Kft., 1137 Budapest, Katona J. utca 10/b., Adószáma: 12125966-2-41, Cégjegyzék száma: 01 09 467126