Kihívom magam 30 napra

30nap_kihivas_missgreen

Pont egy éve hagytam abba a HOT jógát, akkor, amikor a jógastúdióban meghirdették a 30 napos kihívást. Nagyon szerettem volna már akkor is belevágni, de az 5. napon épp elutaztunk 1 hétre és úgy gondoltam, hogy utána már nem vágok bele. Jöttek a szokásos kifogások: már úgysem tudom megcsinálni a 30 napot, különben sem fér bele az időmbe, nincs nekem napi 2-2,5 órám magamra. Aztán jöttek a megerősítések a környezetemből is: 30 napig minden nap hot jóga? Nem egészségtelen az ilyen mértékben?

Ami igaz, az igaz, a HOT jóga valóban időigényes, mert utazással együtt minimum 2,5 órás program. Egyelőre fogalmam sincs hogy fogom belepasszírozni az amúgy is szűk időkeretembe, de múlt héten visszamentem az Amasoléba és gondolkodás nélkül felírtam a nevem a hatalmas jelentkezési ívre a falon. Innentől meg már nincs visszaút! Közben a jógastúdió vezetőjével, Adrival – aki szintén lelkes híve a zöldturmixoknak – azt is megbeszéltük, hogy a résztvevőknek zöldturmix recepteket teszünk majd közzé a blogjukon a 30 nap során.

Rengeteg sok jó beszámolót olvastam már másoktól egy ilyen 30 napos jógás kihívásról és nagyon kíváncsian várom hogy milyen változásokat hoz nekem.  A napi jóga miatt nem szeretnék lemondani a heti 3 futásról és hétvégén elhatároztam, hogy ezt a hónapot még egy másik régi vágyam beteljesítésre is felhasználom, cukormentes életre váltok. Sőt, még a 7 napos méregtelenítő programot is beiktatom szerintem a jövő hétre. Kicsit sok lesz? Nem tudom, meglátjuk.

Mit várok ettől a 30 naptól?

– Alapvetően azt, hogy jól érezzem tőle magam.
– Megnyújljanak a borzasztóan kötött izmaim.
– Méregtelenítés
– Fogyás, és ezt főleg centiméterekben várom, nem feltétlenül kilókban.
– A hot jóga segítse a futóedzéseken nyújtott teljesítményemet. Ez tavaly is így volt, amikor párhuzamosan csináltam a kettőt, így ez nem hiú remény szerintem most sem.

Most úgy gondolom, hogy a legnagyobb kihívás az időfaktor lesz. Emellett azért tudom, hogy akaraterőre és kitartásra is szükség lesz, hogy végigcsináljam mindennap a 90 perces órát. Nagyon várom, hogy milyen testi és lelki átalakulásokon megyek majd keresztül.

Beszámolok majd az élményeimről!

Ha valakinek van kedve csatlakozni, nagyon örülnék neki! Ha nem is tudunk ugyanabba a jógastúdióba járni, virtuálisan alkothatunk egy csapatot és megoszthatjuk tapasztalatainkat egymással. Írjatok itt megjegyzésben, vagy a Facebook-on!

Légy Te az első, aki hozzászól