MissGreen főzőtanfolyam – zöldturmixok és nyers desszert

MissGreen főzőtanfolyam

Múlt héten az E-cooking Klub meghívásából egy workshopot tartottam 15 lelkes hölgynek. A főzőtanfolyam nem feltétlenül helytálló kifejezés, mert a szó szoros értelmében főzés az nem volt. Készítettünk kétféle zöldturmixot, egy salátát és egy nyers desszertet. Szezonális alapanyagokkal dolgoztunk, így főszereplő volt az eper, a cseresznye és a barack is. Kíváncsian vártam, hogy milyen visszajelzéseket kapok majd, főleg a turmixokkal és a nyers desszerttel kapcsolatban. Csillogtak a szemek és lelkesen kóstolgatták egymás turmixait és salátáit a résztvevők, nagyon jól éreztük magunkat!

A szezonális menü:

Kezdők zöldturmix receptje

Epres mentás zöldturmix

Epres fetás vörösrizs saláta

Cseresznyés barackos nyers cobbler

A résztvevők lelkesédésén felbuzdulva úgy döntöttem, hogy hamarosan további tanfolyam időpontokat is meghirdetek. Kiscsoportos, 6-8, maximum 10 fős workshopokra gondolok, ahol kötetlenül tudunk beszélgetni nem csak az elkészített ételekről, hanem a Clean Eating életformáról is, mert azt tapasztalom, hogy nagyon sokakban ott van az elhatározás a váltásra, csak nehéz ezt egyedül, a napi stressz és túlterhelt élet mellett elkezdeni. Egy ilyen alkalom talán megfelelő motiváció lehet a kezdésre.

Ha szeretnél időben értesülni a főzőtanfolyamok időpontjáról, a bejegyzés alján iratkozz fel  a hírlevélre!

fozotanf1

MissGreen főzőtanfolyam

MissGreen főzőtanfolyam

MissGreen főzőtanfolyam

MissGreen főzőtanfolyam

MissGreen főzőtanfolyam

(A fotók minősége, hmmm, hát nem túl jó….telefonnal készültek gyenge fényviszonyok között)

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy időben értesülhess a következő tanfolyam időpontjáról.

Légy Te az első, aki hozzászól