Napi 1 zöldturmix 28 napon át

28napos zöldturmix program

Próbáld ki Te is, milyen jó dolog zöldturmixal kezdeni a napot!
Amióta elindult ez az oldal, sok rajongót szereztem a zöldturmixoknak, de biztos vagyok benne, hogy még ennél is többen vannak, akik nem próbálták.

Ezért 2014. március 1-28. között elindul a program, amelyhez bárki csatlakozhat, aki feliratkozik itt, az oldalon a hírlevélre.

Ez a program nem diéta, nem tisztítókúra, egyszerűen csak 28 napon keresztül minden nap elfogyasztunk napi 1 finom és tápláló zöldturmixot a megszokott étrendünk mellett. Remélem, hogy a program végére sokan megtapasztalják, milyen jó hatással van szervezetükre a zöldturmixok fogyasztása.

Minden szükséges tudnivalót,  bevásárlólistát és recepteket heti bontásban, e-mailen fogok küldeni.

Létrehoztam egy Facebook csoportot is, melyhez itt tudtok csatlakozni. A csoportban bárki posztolhat, kérdezhet, megoszthatja tapasztalatait. Ha szeretnéd, hívd meg a csoportba barátaidat is, hogy minél többen legyünk, akik megszeretik a zöldturmixot és napi rutinjukká válik ezek fogyasztása.

Kíváncsian várom majd visszajelzéseiteket, tapasztalataitokat itt a bejegyzés alatt megjegyzés formájában, de küldhettek e-mailt vagy írhattok a Facebook-on is.

Arról, hogy miért érdemes rendszeresen zöldturmixot fogyasztani itt olvashattok bővebben.
Iratkozz fel a MissGreen hírlevélre, hogy részt vehess a “Napi 1 zöldturmix 28 napon át” programban.

Légy Te az első, aki hozzászól