Ti mondtátok - MissGreen

 • Nagyon hálás vagyok, hogy általad megismerhettem és elkészíthettem ezeket az ételeket. A kúrát ugyan, csak 4 napig csináltam, közbejöttek baráti vacsorák, szülinapok, de rengeteg dolgot beiktattam az életünkbe: reggeli turmix, és szinte az összes leves és főétel a kedvencünkké vált.
  Nem vagyok szélsőséges, ma csokis croissant ettem és hozzá kávét is ittam, de langyos, citromos vízzel indítottam a napot, délután már csak zöld teát iszom és vacsorára csak egy levest fogok enni.
   Szóval nagyon köszönöm! További sok sikert a munkádhoz!
  Ági, Budapest, 35 éves
 • A férjem meg van vadulva a turmixoktól, azt mondja feltétlenül beiktatja  a mindennapjaiba. És igazad volt, ez az egy hét tényleg teljesen kiölte a sóvárgást a szénhidrátok iránt, életem végéig tudnám enni a programban szereplő salátákat és leveseket. Ráadásul fogytam 4 kg-t is, ami látványos is és nagyon rám fért. Ettől külön boldog vagyok!”
  Stefi, Budapest
 • Lányom javaslatára próbáltam ki a zöldturmixot. Miután abbahagytam a dohányzást, sajnos a legtöbb nadrágom és szoknyám nem jött rám. Gondoltam, próbára teszem magam és a zöldturmixot. Két-három hétig ittam hetente 2-3 alkalommal, hatása már a második hét után látványos volt. Nadrágok és szoknyák hordhatóak, a közérzetem jobb, fogyasztás után több óra hosszat nem éhezem meg, és a legfontosabb, hogy elmúlt a haspuffadás, kellemetlen érzések.
  Katalin, Budapest, 62 éves
 • Nagyon megszerettem a reggeli zöld turmixomat! A legjobb ötlet benne pont az, hogy szokatlan módon a gyümölcsöt összekeverhetem a zöldekkel. A saláták, levelek, füvek pedig olyan energiát adnak ami egész délelőttre feltölt:) Egy teljesen új ízvilág, bárhogy kombinalhatom, ahogy nekem ízlik. Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy próbálja ki!!!
  Viki, Budapest, 40 éves
 • A babavárásom első 3 hónapja problémamentesen telt, a 4. hónapban viszont borzalmas szédülések törtek rám, forgott a világ, ráadásul állandóan fáradt voltam. Elkezdtem sokkal tudatosabban étkezni, napi 5-6 alkalommal keveset, kizárólag jó minőségű, egészséges hozzávalókból, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt, kiiktatva a “rossz” szénhidrátokat. A Miss Green oldalon pont ekkortájt olvastam a zöld turmixokról, azóta minden délután iszom egyet, ez az uzsonnám. Emellett hetente többször kismama jógára járok. Hihetetlen, hogy mindössze néhány nap alatt teljesen elmúltak a szédüléseim és tele vagyok energiával. Remélem, az elkövetkező 5 hónap is így telik majd el!
  Kata, Érd, 34 éves
 • „Ez ultra menő! Én még ilyen profin összerakott dolgot nem is láttam, és a bevásárló listáért a végén külön hatalmas gratula. És köszönet!!!!
  Ágnes, Budapest

Authors